Så här ser ett lyxigt hotellpaket för distansarbete ut i Maldiverna

5. Oct 2020
by BusinessClass

Vad gör man när är less på kalla det kalla höstvädret, inte är effektiv i hemkontoret och har en generös resebudget? The Nautilus Maldives har lanserat ett exklusivt hotellpaket som garanterat väcker avundsjuka bland många distansarbetare runtomkring i världen.

Vi alla vet hur viktigt det är med social distansering i dessa tider. Enligt The Nautilus Maldives kommer det att vara enkelt att upprätthålla social distansering på hotellets egna ö, då alla gäster kommer att erbjudas en otrolig avskildhet.

Foto: The Nautilus Maldives De som väljer hotellpaketet kan äntligen ta bort sin virtuella bakgrund på sina Zoom-möten. Här erbjuds man att arbeta på en avskild sandbank med sitt personliga skrivbord, skuggad solskydd och höghastighets Wi-Fi - en scen som garanterat kommer att skapa en stor uppståndelse bland alla videsamtal på jobbet.

Foto: The Nautilus Maldives Utöver den ultimata arbetsplatsen, så har alla även en privat personlig assistent till hands dygnet runt. Planerar man att ta med hela sin familj till hotellet, så kan barnen delta i ett skräddarsytt utbildningsprogram av hotellets Young Wonderers medan du fortsätter dina företagsuppdrag ostört. När arbetsdagen är slut, så finns det gott om aktiviteter för gästernas välmående. Enligt hotellet ingår det bland annat privata yoga-sessioner, guidade snorkelturer och en privat delfinkryssning vid solnedgången. Dessutom kan alla måltider även levereras kostnadsfritt till din privata villa.

Foto: The Nautilus Maldives Maldiverna är för tillfället öppet för alla turister, förutsatt att man har ett negativt COVID-19 PCR-test som tagits högst 72 timmar innan avgång från sin ursprungliga destination. För att lindra gästernas stress vid inresan till Maldiverna, erbjuds det VIP-service åt alla gäster. Immigrationen och andra procedurer hanteras av hotellet, medan gästerna kan slappna av i en privat lounge på flygplatsen. Därefter tar man ett sjöflygplan till hotellets privata ö.

Foto: The Nautilus Maldives Men smakar det så kostar det. Priset för det exklusiva hotell paketet för 7 nätter går loss på hissnande 23.250 USD, motsvarande 209.000 SEK.

More from BusinessClass.com