Romkällare öppnas på Four Seasons Koh Samui

23. Mar 2018
by BusinessClass

Enligt brittiska organistaion för för vin- och sprithandel så spenderar britterna omkring en miljard pund per år på rom. Även om 2017 anses vara ginens år så förutspår en del att 2018 kommer gå i rommens tecken.

För de som är intresserade av rom så kan en tur till

Four Seasons Resort Koh Samui

i Thailand bli extra intressant då de lanserar den första ”romkällaren”, The Rum Vault, i Asien – ett veritabelt bibliotek av rom från alla världens hörn. Resorten har även utökats med en dedikerad bar, CoCo Rum Bar. Konnässörer kommer kunna njuta av en omfattande variation av smaker i det intima utrymmet som The Rum Vault utgör.

Entrén till The Rum Vault utgörs av en fängelsedörr. Väl inne i källaren så pryds väggarna av flaskor med över 100 sorter av rom, varav några som enbart finns på resorten, i mittpunkt står ett provsmakningsbord.

  Det erbjuds även lektioner i baren för de gäster som experimentera med cocktails baserade på rom. I och med lanseringen av The Rum Vault så grundades också en exklusiv klubb, Rum Club, där entusiaster kan bidra med en flaska rom till The Vaults önskelista. I gengäld så får bidragsgivaren en middag på stranden och tillgång till The Rum Vault året om.

Utformad av den berömda arkitekten Bill Bensley från Bensley Design Studios, ligger den eleganta CoCo Rum Bar vid utkanten av en 50 meter lång pool på resortens privata strand. Med kontinentens finaste utbud av rom så kan du även förvänta en en avslappnad atmosfär och oöverträffad service.

De bästa erbjudandena och pris för

Four Seasons Koh Samui

 

hittar du här.

   

More from BusinessClass.com