Rocco Fortes resorthotell Verdura öppnar tre nya lyxiga villor

21. Aug 2017
by BusinessClass

Nu kanske du får ännu en anledning att besöka spännande Sicilien, Medelhavets största ö. Hotellkedjan Rocco Fortes resort Verdura ligger vackert mellan apelsinträd, olivlundar och stora golfbanor - och så har man sin egen strand ner till Medelhavet. Geografiskt befinner vi oss norr om Agrigento på Siciliens västkust ungefär 3,5 timmar med bil tvärs över ön med bil om man landar i Catania. Spahotellet har fått tre nya anledningar att ta sig till den sicilianska västkusten: tre nya lyxiga villor. Det er hotellkedjans designchef Olga Polizzi som ligger bakom projektet.

Hotellet används av många större grupper och bland annat Google använder det för olika möten och kurser. Verdura Resort är också en fantastisk anläggning med massor av faciliteter som ett väldigt trevligt spa, två golfbanor, fyra restauranter och så den fina stranden förstås.

De tre nya villorna håller högsta klass och stilen är som du kan se klassisk italiensk och elegant genomförd. Villorna passar perfekt för familjer eller mindre sällskap och man får antingen utsikt ner till stranden eller blick över städerna Sciacca eller Agrigento.

Det kan bo upp till nio personer i varje villa. Villorna har stora vardagsrum med generösa sällskapsytor och bord där alla utan problem kan äta tillsammans utan trängsel vid bordet. Sovrummen är också stora, många har himmelsängar och walk-in-garderober. Badrummen håller förstås också högsta klass och som gäst får du de "vanliga" små flaskorna med schampo osv, men här handlar det om kvalitetsprodukter från sicilianska firman Ortigia.

Villorna har fått sina namn efter olika blomstrande träd: Villa Acacia, Villa Peonia och Villa Mimosa. Villa Acacia är den största av dom med hela tre stora terrasser, varav en har bobbelbad, en har sin egen pool med solstolar och den tredje är mest tänkt att fungera som matsal

al fresco

med ett stort bord och stolar på terrassen.

Om du bokar Villa Peonia eller Villa Mimosa kan du se fram till att njuta den ljumma kvällsluften på din stora terrass smuttandes på en iskall limoncello - eller så gungar du kanske i din hammock vid din egen lilla pool.

Se fler bilder från Rocco Forte Verdura och beställ din vistelse här - som alltid till ett bra pris

More from BusinessClass.com