The Ritz Cape Town presenterar ny elegant interiör

13. Feb 2018
by BusinessClass

The Ritz Cape Town har återöppnats efter en omfattande renovering, med ny elegant interiör och en ny avsmakningsmeny.

Länge var detta hotell ett av Kapstadens mest ikoniska. Beläget mitt på stadens atlantiska strandlinje. Tyvärr har hotellet sjangserat och det blev uppenbart för den som gick in i lobbyn i den så annars magnifika byggnaden. Nu har det däremot ändrats – och till det bättre.

Som ett komplement till sitt förstklassiga läge och den spektakulära 360-graders vyn över staden har The Ritz kommit ifatt samtiden efter en rejäl ansiktslyftning som pågått under de senaste två åren.

Hotellets roterande restaurang, Top of The Ritz, belägen högst upp i byggnaden har också fått fördel av renoveringen och fått en ny avsmakningsmeny. Köket som skapar fantasifulla rätter använder sig lokala råvaror och underbara viner från regionen.

Fina viner kan också avnjutas i de 213 rum som hotellet har. Antingen får du utsikt över havet eller bergen. Rummen är även snyggt inredda med förstklassiga sängar, speglar på väggarna och vadderade soffmöbler.

Gästerna kan dessutom dra nytta av hotellets faciliteter, som pool, bar och den mer avslappnade restaurangen CASA.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för The Ritz Cape Town hittar du här.

 

 

More from BusinessClass.com