Qatar Airways med Business Class Qsuite till Köpenhamn

10. Apr 2019
by BusinessClass

Från och med den 1 maj kommer det revolutionerande Business Class-sätet Qsuite återfinnas på Qatar Airways rutt mellan Köpenhamn och Doha. Sätet som är branschens första dubbelsäng och sätter en ny standard inom lyxresor. Qsuite är tillgängligt i Business Class och har privata sviter.

Qatar Airways prisbelönta Business Class-säte Qsuite gör sin danska debut med flyg till och från Doha den 1 maj 2019. Resenärer från Köpenhamn ges därmed möjligheten att uppleva en ny standard av lyx, även kallat ”First in Business” då resenärer upplever Qsuite som 1 klass. Utöver dubbelsäng, bidrar den patenterade quad-seating konfigurationen som låter resenärerna skapa sina egna privata rum till den redan höga lyxkänslan. Qsuite är patenterat av Qatar Airways och likväl dubbelsängen som deras Quad-seating konfiguration är unikt i branschen. De borttagbara panelerna tillåter inte bara resenärer att skapa sitt eget privata rum. Tillsammans med TV-skärmarna vid de fyra mittensätena kan kollegor, vänner och familj skapa sig sin egen privata svit för att arbeta, äta och umgås ihop. Dessa nya funktioner skapar den ultimata anpassningsbara reseupplevelsen, då passagerare kan skapa en miljö som passar deras egna unika behov.

Till att börja med blir ssigsbara och personliga produkt tillgänglig i Business Class och i privata kabiner denna anpassningsbara och personliga produktssigsbara och personliga produkt tillgänglig i Business Class och i privata kabiner denna anpassningsbara och personliga produktssigsbara och personliga produkt tillgänglig i Business Class och i privata kabiner denna anpassningsbara och personliga produktQsuite tillgängligt som ett alternativ för resande från Köpenhamn på Qatar Airways flygplan Boeing 777. Expanderingen till Köpenhamn följer lanseringen av produkten till ett antal andra destinationer runt om i världen, inklusive Stockholm, London, Paris, New York, Chicago, Shanghai och Canberra.

Vid lansering flyger Qsuite-flygen mellan Köpenhamn och Doha tre gånger i veckan. Från och med 1 juni finns dock dessa flights tillgängliga på daglig basis. Dagligt flygschema för flygplanet Boeing 777 utrustat med Qsuite:

Köpenhamn till Doha:

tisdag, torsdag och lördag, QR161 - Avgår 1:35, ankommer 07:05 (från och med 1 maj 2019)

Doha till Köpenhamn:

tisdag, torsdag och lördag QR162 - Avgår 8:20, ankommer 15:35 (från och med 1 maj 2019)

More from BusinessClass.com