Qantas får nya necessärer på business class

19. Apr 2017
by BusinessClass

Qantas har samarbetat med några av Australiens mest kända konstnärer, fotografer och digitala experter för att skapa nya necessärer till sina business class-gäster.

De nya necessärerna har fått samlingsnamnet Qantas Curates och det handlar om konst från 16 olika australiensiska konstnärer och kreativa själar - allt från modern popkonst till fotokonst och mer traditionella landskapsmotiv.

Den nya kollektioner består av 16 olika varianter: åtta för herrarna och åtta för damerna. De lanseras från och med 1 maj på Qantas interkontinentala rutter med två nya motiv varje månad i de kommande fyra månaderna.

Qantas nya necessärer på business class

Foto: Qantas

Det du hittar i necessären är ASPAR produkter från Aurora Spa – och det betyder handlotion, cerat för läpparna och en ansiktskräm. Man får också en ögonmask med samma motiv som på necessären, tandborste, tandkräm, öronproppar och et par varma strumpor till när man ska sova.

Olivia Wirth från Qantas säger att de nya necessärerna "gärna får bli något man tar med hem och kanske till och med samlar på".

Qantas nya necessärer på business class

Foto: Qantas

"Qantas vill gärna visa upp vad våra duktiga konstnärer kan i Australien. På det här sättet når de en större publik" avslutar hon.

More from BusinessClass.com