Premiär för SAS City Lounge

24. May 2016
by BusinessClass

SAS erbjuder från i går sina diamantmedlemmar tillgång till en ny City Lounge på Stureplan i centrala Stockholm. SAS fortsätter att stärka sitt erbjudande mot Skandinaviens frekventa resenärer. Trenden och den ökade efterfrågan på kontorshotell gör att allt fler kunder efterfrågar en plats att både kunna nätverka och arbeta på under sina resor. För de som reser allra mest med SAS erbjuds från och med igår tillgång till en ny, kreativ mötesplats i centrala Stockholm. För SAS kunder som pendlar eller reser mycket i arbetet, men samtidigt behöver en arbetsplats, kan dom i samarbete med No 18 Office & Lounge erbjuda en personlig mötesplats med inspirerande design, öppna arbetsytor, avskilda mötesrum och en avslappnande miljö, enligt ett pressmeddelande.

SAS EuroBonus diamantmedlemmar är, tillsammans med en gäst, välkomna ett dygn före och efter sin resa med SAS, men även övriga tider mot en avgift. I City Loungen, som är öppen 9-17 på vardagar, ingår wifi, kaffe, te och conciergeservice. No 18 erbjuder även SAS diamond-medlemmar att boka en tid med en personlig tränare i deras gym.

– Vi arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot våra frekventa resenärer. Med inspiration från andra medlemsklubbar runt om i världen öppnar vi nu SAS City Lounge för att erbjuda de som reser med oss allra mest tillfälle att mötas, arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö, även i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

 

More from BusinessClass.com