Premiär för nytt restaurangkoncept på Bromma flygplats med champagnebar

21. Aug 2014
by Jacob

Idag på eftermiddagen var det invigning av ett helt nytt restaurangkonceptet på Stockholm Bromma flygplats, beläget direkt till vänster efter ingången i det utrymme som tidigare bland annat använts till informationsdiskar och butiker. Under nästan ett år har arbetet pågått innan flygplatschef

Peder Grunditz idag kunde klippa bandet och öppna upp de vinröda gardinerna.

Den nya restaurangdelen är en förlängning av den befintliga restaurangen i avgångshallen och fungerar som komplement till det utbud som finns sedan tidigare. För inredningen har flygplatsen ännu en gång tagit hjälp av inredaren och designern Simon Davies. I

champagnebaren

finns champagne och mousserande vin, öl och vin samt ett ganska stort utbud av whiskysorter. I matväg finns exempelvis tapas och smörrebröd med olika innehåll. Bakom den långa matdisken finns ett avskilt rum med stolar, bord och soffor med en dämpad och ganska stämningsfull belysning. Även här finns en mindre bardisk där man kan beställa bubbel och andra drycker.

Nya champagnebaren på Bromma flygplats

Nya champagnebaren på Bromma flygplats Granne med den nya champagnebaren finns en ny

fast food-restaurang

i en modern design byggd i en "grab and go"-anda. Även här finns dock möjlighet att sitta ner. På menyn finns exempelvis kebab och falafel, tunnbrödrulle, korvtallrik, korv med bröd och kycklingwrap.

Nya fast food-restaurangen på Bromma flygplats

Nya fast food-restaurangen på Bromma flygplats Det nya restaurangutbudet är framförallt tänkt för personer som kommer lite tidigare till flygplatsen, som vill ha något att äta eller dricka innan resan, kunna sätta sig ner och jobba, eller få en plats att umgås över något att dricka. Det nya konceptet innebär både ett bredare utbud på flygplatsen och fler sittplatser.

Flygplatschef Peder Grunditz inviger

More from BusinessClass.com