Premiär för Marriott i Rotterdam

12. Aug 2016
by Dag Christian Holm

Marriott Hotels kan nu kryssa av holländska Rotterdam som ännu en stad man driver hotell i. Hotellet hette tidigare The Manhattan Hotel Rotterdam. Hela hotellet har fått en ordentlig genomgång och uppfräschning, och läget kan man inte klaga på: precis vid stadens centralstation och Rotterdams kända symbol Millennium Tower. Alla 230 rum har fått nya möbler, tapeter och installationer. Målet har varit att skapa "en ljus och luftig modern atmosfär" skriver kedjan i ett pressmeddelande. Hotellets lobby har också fixats till och stramats upp. Här kan man sitta med en kopp kaffe eller en cocktail, antingen i en av de mjuka sofforna eller i en av de lite mer privata sittgrupperna i lokalen. Restaurangen har bytt namn till Pillars Bar & Restaurant, och här utlovas "allt från små snacks till rätter gjorda för att delas till kompletta trerätters menyer".

Rotterdam Marriott Hotel erbjuder 24-timmars room service, parkeringsservice där man kör upp till ingången och lämnar över bilen till en parkeringsvakt som kör den i säkert förvar, och så är det gratis wi-fi överallt. Dessutom finns ett gym, en lounge för dig som vill ha lugn och ro och ett 600 kvadratmeter stort business center, där kan man hålla möten eller event. Om det är ett större arrangang du skall ha, kan det avhållas på De Doelen International Congress Centre, som hotellet har ett samarbete med. Här kan man vara upp till 3000 personer samtidigt.

Marriott har passat på att bygga in nya smarta mobillösningar i konceptet: med mobilen kan man både checka in och ut, man kan få en sms när rummet är klart och så kan man använda mobilen till att öppna rumsdörren med.

Booka Marriot Rotterdam här.

More from BusinessClass.com