Preferred Hotels lanserar ett hållbart hotellmärke, Beyond Green

30. Nov 2020
by BusinessClass

Världen har introducerats ett nytt hotellmärke, men detta skiljer sig ifrån andra. Beyond Green är skapad och drivs av ett syfte – att omvandla resor som en kraft för något gott.

Preferred Hotel Group, Inc. är ett familjeägd företag som ligger bakom flertalet varumärken inom rese och hotell-industrin, såsom Preferred Hotels & Resorts och Historic Hotels Worldwide. Nu lanserar de ett nytt – hållbart – hotellmärke, vid namn Beyond Green. Det nya hotellmärket debuterar i 2021, med en global portfolio av över 24 hotell  i över 15 länder runtomkring i världen, från safari-lodge i Rwanda och hotell i USA till slott i Irland.

Foto: Bisate Lodge, Preferred Hotels Group Inc. Beyond Green drivs av Preferred Hotels åtagande av att bygga en bättre och ljusare framtid för resor på ett hållbart sätt som hjälper till att skydda planeten för framtida generationer.

"Aldrig tidigare har det funnits ett större behov av att främja ett snällare och mildare sätt att utforska vår vackra men ändå ömtåliga planet. Driven av vårt varumärkeslöfte

«

Believe in Travel

»

som styr alla beslut vi fattar som företag, tror vi att det nu är rätt i tiden att satsa stort och vara djärv när vi ser på resor i framtiden”

sa Lindsey Ueberroth, VD för Preferred Hotel Group, Inc. tidigare i ett pressmeddelande.

Foto: Borgo Pignano, Preferred Hotels Group Inc. Under hotellmärket samlas hotell runtomkring i världen som är engagerade i att leverera de tre viktiga pelarna inom hållbar turism: miljövänliga metoder som går utöver dagens standard, skydda natur- och kulturarv, och bidra till det lokala samhällets sociala och ekonomiska välbefinnande. Hotellen har genomgått en rigorös kontrollprocess, där de måste möta mer än 50 hållbarhetsindikationer som överensstämmer med globala hållbara turistnormer och FN:s hållbara utvecklingsmål. Exempel på dessa krav är bland annat, koldioxidutsläppsmål, att alal vattenflaskor av plast tas bort, prioritera att anställa ifrån lokalbefolkningen och följa rättvisa löner. Gäster kan boka vistelser på hotellen från 2021.

Klicka här för att se alla deltagande hotell.

 

More from BusinessClass.com