Prag höjer ribban generellt - og Corinthia speciellt

10. Oct 2016
by BusinessClass

Prag har länge setts som en billig destination, fylld av backpackers och budgetresande. Bilden håller på att ändras. Det gamla östblockets mest öppna huvudstad tillsammans med Budapest verkar ha påbörjat en spännande resa. Vi som har jobbat med resor, turism och hotelltrender de senaste 25 åren märker en ändring i attityden och utbudet av hotell. Den senaste signalen från Prag är att "gamla" gruppresehotellet Corinthia inviger ett nytt, exklusivt område för mat och dryck i lobbyn kallad Lounge 62. Hotellet har blivit populärt bland affärsresande, och senast vann man utmärkelsen "Tjeckiens bästa businesshotell" vid World Travel Awards & World Spa Awards 2016. Förutom nya restaurangen kommer fler och bättre konferansmöjligheter på hotellet under hösten..

Prag centrum Photo: Jorge Royan

Nya restaurangen ligger i lobbyn, och här kan man äta lunch och middag med typiska tjeckiska rätter som charkuteritallrikar, knödel och efterrätter med bär från skogarna omkring Prag. Cocktails finns också, och om man vill uppsöka andra möjligheter på hotellet finns tre andra restauranger: The Grill, Rickshaw och Let’s Eat – och det finns också pool, fitnessrum och spa på hotellet. Prag är en av de städer där man fortfarande får mycket hotell för pengarna hösten 2016. Kvaliteten höjs hela tiden, och om du har bonuspoints till en resa tillsammans med din partner, använd dom gärna på en resa till Prag -

och beställ ditt hotell i vår hotellsektion: ett dubbelrum på Corinthia i november kostar exempelvis bara från 738 SEK för en natt.

More from BusinessClass.com