Pontus in the Air förstärker utbudet ytterligare –öppnar upp för möten på internationell mark

21. Jun 2018
by BusinessClass

Pontus in the Air är den första restaurangen att erbjuda avskilda kontors- och mötesplatser med fullskalig service samt mat och dryck inkluderat på Arlanda med tjänsten Society Works at Pontus in the Air. Från den 7 juli är det möjligt att förena mat, möten och konferenser i samband med resa. Society Works at Pontus in the Air på Stockholm-Arlanda terminal 5 får fyra ytor för möten upp till 15 personer.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiofs restaurangverksamhet Pontus in the Air är internationellt beläget på airside Arlanda terminal 5. Affärsresenärer, som är en stor del av de återkommande gästerna, är ofta ute i god tid eller passar på under mellanlandning att äta något gott samt ha effektiva möten innan avresa. För att ytterligare möta efterfrågan utökas utbudet genom ett samarbete med Society Works: Work, Eat and Meet – moderna och flexibla kontors- och möteslösningar som inkluderar hög service, mat och dryck. Kontors- och mötesrummen, som går under namnet Society Works at Pontus in the Air, är byggda enligt Society Works koncept och standard, där Pontus Group står för drift, service samt mat och dryck.

– Avskilda platser och rum för arbete och möten har varit efterfrågade på Arlanda. Vi är därför mycket glada att som första restaurang på Arlanda kunna erbjuda våra återkommande gäster möjligheten till möten på internationell mark med Society Works at Pontus in the Air. Det här är ytterligare ett steg i vår ambition om att erbjuda det lilla extra och något för alla, säger Pontus Frithiof ägare och grundare Pontus Group, i ett pressmeddelande.    

More from BusinessClass.com