Park Hyatt öppnar sitt första hotell i Karibien - på St Kitts

7. Nov 2017
by BusinessClass

Park Hyatt öppnade sitt första karibiska hotell för några veckor sedan. Man valde den idylliska ön St Kitts och hotellet med sina 126 rum ligger vid fina stranden Banana Bay, känd för sin oerhört vita sand. Från hotellet har man utsikt över vattnet och kan se ön Nevis som bara ligger några kilometer bort.

Hotellet ligger placerat i det område på sydöstra St Kitts som heter Christophe Harbour, en marina som också hyser lyxiga butiker och lägenheter. Nya hotellet har fått tre restauranter, en stor spaanläggning, två pooler och olika konferansmöjligheter både inomhus och utomhus.

Rummen och sviterna är bygga med många lokala material och man har velat blanda modern design med klassiska karibiska designelement som stora fönster och inbjudande terrasser. Alla rum har havsutsikt och balkong eller terrass. Om du vill spendera lite extra bokar du trerumsvillan The Presidential Villa och får förutom din egen infinity-pool också en butler och personlig kock.

Lite om de gastronomiska möjligheterna: Fisherman’s Village serverar mestadels fiskrätter där fisken och skaldjuren dragits upp samma dag, men det finns också restaurangen Stone Barn som endast är för vuxna. Baren heter The Rum Bar och så har man förstås också ett café där man kan dricka afternoon tea.

Många människor kommer till St Kitts på smekmånad eller för att bli gifta, och därför har man inrättat två speciella områden med gräsmattor anpassade så att man kan ställa upp stolar och ett litet podium med utsikt till havet. En fin kuliss att säga "Ja!" eller "Yes I do" i.

Spaavdelningen erbjuder en mängd olika behandlingar och man har tre rum anpassade till par så man kan bli behandlade samtidigt. Gym finns det också. Så om du ska till Karibien i vinter och vill bo på ett verkligen trevligt och helt nytt hotell, titta kanske närmare på Park Hyatt på St Kitts?

Se fler bilder från hotellet och beställ din vistelse här

More from BusinessClass.com