Palazzo Manfredi öppnar ny bistro med spektakulär utsikt

8. Sep 2016
by BusinessClass

Femstjärniga romhotellet Palazzo Manfredi har precis öppnat sin nya restaurang Aroma Bistro, som har fått ett fantastiskt läge på en terrass med historisk utsikt.

Den nya restaurangen erbjuder lite mer informella omgivningar än hotellets huvudrestaurant, Michelinstjärneprydda Aroma, som leds av kocken Giuseppe di Lorio. Menyn på Aroma Bistro står han dock för, vilket garanterar kvalitet och innovation. Som gäst på restaurangen kan du njuta av utsikten över en av Roms ursprungliga sju kullar (esquilinen) och Domus Aurea, ett palatskomplex uppfört under kejsaren Nero år 64

e.kr

- och inte minst Colosseum. Det du kan njuta av på tallriken är rätter som carbonara rigatoni, risotto med sparris och taleggioost, svärdfisk med färska tomater, oliver från gränsen till Frankrike (de svarta Taggiaoliverna) och provolaost.  

Aroma Restaurant Photo: Palazzo Manfredi

Elegante hotellet Palazzo Manfredi ligger väldigt bra i Rom och är en perfekt utgångspunkt för att utforska den eviga staden - gärna till fots. Det är ett litet hotell med bara 14 rum och två sviter, så stämningen är väldigt intim. Rummen är inredda i modern italiensk stil och med alla de bekvämligheter och faciliteter man kan förvänta sig av ett hotell i den här klassen. Servicen är uppmärksam, vänlig men diskret. Om du bara ska vara i Rom i ett par dagar och inte har tid att stå i kö, kan hotellet hjälpa till med en lite snabbare korridor till några av de mest populära attraktionerna i staden.  

Svit Photo: Palazzo Manfredi

Om du planerar en resa till Rom och vill bo lite bättre, är Palazzo Manfredi värt att överväga. Priser från 2500:- per natt.

Se fler bilder från hotellet och beställ din vistelse på hotellet här

More from BusinessClass.com