Ombord avgångar från Karibien serveras rätter signerade Marcel Ravin

14. Aug 2019
by Dag Christian Holm

Till och med april 2021 kommer Air France överlåta skapandet av menyer  till den kände kocken Marcel Ravin. Han har utformat kreolska rätter för affärs- och premiumekonomiklass.

Marcel Ravins kulinariska skapelser, som ändras varje månad, är tillgängliga för passagerare ombord långdistansflyg från Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), Fort-De-France (Martinique) och Cayenne (Franska Guyana) till Paris. De finns även tillgängliga på flygningar inom det karibiska regionala nätverket som förbinder Cayenne till Fort-de-France. Tre signaturrätter av Marcel Ravin som resenärer kan åtnjuta ombord.

Bohem, paj på lammskuldra, sötpotatis och spenat gratinerad med parmesan Serveras under maj 2019 – augusti 2019 – november 2019 – februari 2020

– Risotto på räkor med sås på skaldjur och pumpa Serveras under juni 2019 – september 2019 – december 2019 – mars 2020

– havsbrax med banan och krossad yams Under juli 2019 – oktober 2019 – januari 2020 – april 2020 “OH, A CHEF!” med Marcel Ravin Inför lanseringen tog Marcel Ravin del i eventet”Oh, a chef!” den 5:e juni ombord AF841 på en flygning från Fort-de-France till Paris-Orly. Han fick tillfälle att träffa och prata med passagerare i affärs- och premiumekonomiklass och dela med sig av sin vision och få återkoppling från dem. Dessutom kunde han personligen presentera var och en av rätterna. Under flygningen var det en av passagerarna som fann att den hade fått en gyllene biljett på sin bricka, och fick då en middag på Marcel’s La Table på Simon Hotel i Fort-de-France som vinst.

Se videon från eventet ”Oh, a chef!” från den 5:e juni 2019.

 

More from BusinessClass.com