Nytt lyxhotell i Chiang Mai

10. Aug 2016
by BusinessClass

North Hill City Resort är namnet på det 5-stjärniga lyxhotell som öppnar sina dörrar den 15 augusti. Hotellet har bara 42 rum, och här får man som gäst eleganta men förstås moderna omgivningar, tilltänkta främst semesterfirare men också till affärsfolket. Läget är bekvämt, bara 20 minuter i bil från flygplatsen. Här finns en fin utomhus pool, man har tillgång till en 18-håls golfbana precis vid sidan av hotellet och så kan man se en av områdets stora attraktioner från hotellområdet, templet Doi Suthep. Alla rum har gratis wi-fi, stor platt-TV med alle kända internationella kanaler, sängar av högsta kvalitet med specialsydda sängkläder - och så är frukost en del av rumspriset. Om du vill vara lite aktiv på semestern finns här ett modernt träningscenter, det finns restauranger öppna från tidig morgon till sen kväll, ett barbequeområde, en businesslounge om man behöver jobba lite på semestern och en facilitet man inte så ofta hittar på ett hotell i Thailand: en cigarrlounge, som här heter The Vivace Lounge.

North Hill City Resort har dessutom sin egen ekologiska köksträdgård, där hotellets kockar hämtar färska grönsaker och kryddväxter. Som gäst på hotellet är du välkommen att hjälpa till och välja ut vilka råvaror som ska användas. Ett trevligt sätt att följa matens väg från jord till tallrik.

Chiang Mai är en av svenskarnas favoriter i Thailand. Har du hotelltips i området du vill dela med oss, gör det gärna i forumet.

More from BusinessClass.com