Nyöppnat lyxhotell på Skiathos

22. Jun 2018
by BusinessClass

 

Den idylliska grekiska ön Skiathos har hela tiden velat ha ett lyxhotell – och nu i tid inför sommaren så har ett nytt sådant öppnat.

Femstjärninga Elivi Skiathos har officiellt öppnat i förra veckan på en avskild del av den populära ön, och helt nära allra bästa stränder.

Detta är det första hotellet som öppnas av det familjeägda Elivi Hotels och hotellet erbjuder eleganta rum, sviter och villor för dem som vill ha avskildhet. Den senare erbjuder fyra sovrum och en privat pool. Alla gäster kan njuta av hotellets privata strand. Dessutom finns det tre restauranger, ett spa, gym, tennisbana och en mängd andra aktiviteter som är tillgängliga för dem som vill ha en mer aktiv semester.

Hotellet ligger på en liten kulle med en fantastisk utsikt över bukten Pounta Bay och det Egeiska havet. Hotellet har 104 rum och är utformat av far och dotter Elias och Vivi Nathanailidi är beläget precis vid ett naturreservat med skog och en lagun. Fyra av öns finaste stränder ligger inom gångavstånd och då syftar vi på Koukounaries, Ambelakia och ”Banana” och ”Little Banana Beach”.

Hotellet är uppdelat i tre separata områden; Elivi Xenia Hotel med 32 Rum, 11 sviter på Elivi Grace Suites On The Beach och 61 rum på Elivi Nest Rooms, Villas og Suites.

  Hotellets vackra Swan Villa är den mest imponerande villan på ön. Den har två våningar och kan härbärgera upp till åtta vuxna. Villan har ett privat kök vid sidan av en matplats, ett vardagsrum och en privat pool.

Elivi Spa erbjuder behandlingar i ett behandlingsrum. Det finns även en frisörsalong samt en manikyr- och pedikyrsalong, inomhuspool, utomhus fitnessanläggningar, tennisbana och en basketplan.

Gästerna kan njuta av omgivningen och delta i olika aktiviteter såsom vandring genom skogarna i de omgivande nationalparkerna eller cykling, vattensporter, ridning, yoga eller pilates. Här finns det det något för var och en.

Allt som allt finns det tre restauranger och sex barer - som alla serverar grekiska specialiteter.

Använd vår unika söktjänst för att hitta det bästa priset för en vistelse på Elivi Skiathos

här

.

 

 

More from BusinessClass.com