Nu öppnar Marriot i Phuket igen

17. Jun 2016
by BusinessClass

Marriot berättar i ett pressmeddelande att man åter slår upp dörrarna på Phuket Marriott Resort and Spa Nai Yang Beach efter en omfattande renovering. Läget är nere vid stranden nära Nai Yang - denna del av Phuket räknas bland många som en av en de finaste. Hotellet har nu 180 nyrenoverade rum, och man skriver att man vill erbjuda "autentisk thailändsk gästfrihet i moderna omgivningar".

Resorthotellet ligger i Sirinath National Park, och nära hotellet finns både tropisk natur och delar av den ursprungliga regnskogen. Det är inte långt till flygplatsen Phuket International, bara 10 minuter med bil, och till själva cenrum av trevliga Nai Yang är det bara några minuter.

Rummen har man designat i två olika stilar: en variant är i lugna thaiinspirerade jordfärger, andra rum är mer moderna i stilen. Om du vill bo lite extra fint, kan du också boka in dig i din egen Pool Villa, som ligger precis nere vid stranden. Det finns två restauranger att välja på - bägge erbjuder både lokala och internationella rätter. "The Andaman Kitchen" är öppen från tidig morgon till sen kväll, eller välj "Big Fish Restaurant & Bar" som har fokus på fisk, skaldjur och cocktails. "Afternoon tea" i lobbyn är ett annat erbjudande du kan prova.

Självklart finns det en pool på hotellet, den är utformad som en lagun och i det närmaste gigantisk. Träningsrum och spa är också bland faciliteterna. Nu frågar vi dig kära läsare: har du ett favorithotell i eller nära Phuket? Dela gärna dina erfarenheter och tips i forumet!

More from BusinessClass.com