Nu öppnar Businessclass.se för köp sälj i forumet

11. Sep 2012
by Gustav Gnosspelius

I Businessclass-teamet har vi länge märkt av en önskan om att kunna köpa, sälja, byta eller ge bort någon av alla de reserelaterade produkter vi användare har. Således är vi nu glada att få presentera vår Marknadsplats!

På Marknadsplatsen kan du annonsera om reserelaterade produkter du vill bli av med eller behöver. Det kan vara saker som: uppgraderingskuponger, rabattkuponger, statusuppgraderingar, väskor, osv. Vi försöker vara öppna för vad som du tycker passar på den här sidan. Vi tror att Marknadsplatsen kan bli populärt och vi vill gärna se tillgång till detta delforum som ett förtroende vi ger aktiva medlemmar. Därför krävs det minst 50 inlägg och att du varit medlem minst en månad innan du kan läsa annonser eller annonsera själv. Övriga regler för Marknadsplatsen (självklart gäller även de allmänna reglerna här):

  1. Endast privatpersoner får skriva, sälja eller köpa i delforumet.

  2. Trådtitel ska alltid inledas på något av följande sätt: "Säljes:", "Köpes:", "Bytes:" eller "Bortskänkes:".

  3. Businessclass tar inget ansvar för affärer som förmedlas via det här forumet. Alla affärer görs endast köparen & säljaren sinsemellan. Medlemmar uppmanas därför att vara försiktiga och varsamma för att unvika bedrägerier.

  4. Det är inte tillåtet att på något sätt göra affärer med produkter som är olagliga är olagliga att köpa/sälja i Sverige eller något av de länder de båda partnerna befinner sig i.

  5. Varje startad tråd måste innehålla en produkt, endast länk till annan sida är inte tillåtet.

  6. Varje objekt får annonseras endast en gång. Om ett objekt förblir osålt får man putta upp sin tråd (genom att svara i tråden) max 2 gånger med minst 14 dagar emellan.

  7. Delforumet får inte användas för diskussioner eller kritik av en annons. Det är dock tillåtet att ställa frågor till trådskaparen, lägga offentliga bud eller skriva att man skickat pm till trådskaparen.

  8. Man får endast sälja produkter i trådar man själv skapat.

  9. Medlemmar som missbrukar dessa regler, lägger vilseledande bud, inte upprätthåller sin del av en affär eller på annat sätt försämrar klimatet i delforumet kommer nekas framtida tillträde i delforumet, hela forumet och/eller medlemskapet kan avaktiveras.

Du hittar Marknadsplatsen på den här länken:

http://www.businessclass.se/marknadsplatsen/

More from BusinessClass.com