Nu öppnar Australiens största femstjärniga hotell i Sydney

12. Dec 2016
by BusinessClass

Hyatt Regency Sydney heter Australiens snart största hotell med fem stjärnor.  Den 27 december öppnar bland annat nya tornet för gäster. Hotellet hette tidigare Four Points by Sheraton men hotellet har byggts ut och fräschats upp för att bli en del av Hyatt Regency-profilen.

Hyatt Regency Sydney: det nya tornet med 24 våningar

Foto: Hyatt

Notan för projektet har stannat på ungefär 250 miljoner USD. För pengarna har man bland annat fått ett nytt torn med 24 våningar och ytterligare 222 rum, så nu är man Australiens största femstjärniga hotell med i allt 892 rum. Bland nyheterna på hotellet kan nämnas en helt ny bar på taket med fin utsikt över området vid Darling Harbour (baren öppnar dock först i slutet av december) och en ny lounge: The Regency Club Lounge. Ny konferensavdelning har man också fått.

Fin utsikt från en Regency Suite King

Foto: Hyatt

Hyatt skriver i ett pressmeddelande att "vårt nya hotell ska fungera som en naturlig samlingspunkt i området. Både Sydneys centrala delar och området vid Darling Harbour ligger nära - en bra utgångspunkt i staden både för affärsfolket och nöjesresande".

Lobbyn

Foto: Hyatt

Förutom en lounge i lobbyn öppnar restaurangen The Sailmaker. Den är stor med plats för över 270 gäster.

Om du vil bo på hotellet men helst i ett av de nya rummen eller i det nya tornet: boka in dig med ankomst efter den 27 december i år.

Titta forbi hotellsektionen här

More from BusinessClass.com