Nu har Four Seasons Abu Dhabi officiellt öppnat

6. Oct 2016
by BusinessClass

Four Seasons Hotel Abu Dhabi, som ligger på ön Al Maryah kan nu med stolthet säga, att de är helt och hållet "open for business" efter man har slutfört den sista del av projektet som involverade de sex restaurangerna och loungerna. Det 200 rum stora hotellet öppnade egentligen redan i maj i år, men när man nu också slår upp portarna till stekhuset Butcher & Still är det sista etappen i det arbete som har varat i hela 12 år.

Nu är det klart: Four Seasons Hotel Abu Dhabi Det är Four Seasons första hotell i Abu Dhabi. Det är 34 våningar högt och har stora terrasser med havsutsikt, privata salonger för intima middagar, ett stort spa (Dahlia Spa) och en terrass med pool, varifrån man kan se staden breda ut sig. Hotellets sex restauranger och lounger inkluderar Zsa Zsa, som förstås har lånat sitt namn från den ungerska skådespelarinnan Zsa Zsa Gabor. Zsa Zsa är en cocktailbar i Hollywoodstil, och så kan man också besöka Al Meylas, en lounge i lobbyn med rätter och förfriskningar från regionen. Crust är hotellets huvudrestaurang, och vid poolen ligger Eclipse med smårätter och allehanda drycker. Det som var den sista delen av hotellet att bli färdig var stekrestaurangen Butcher & Still. Café Milano har fokus på det syditalienska köket, och hätr som på alla andra restauranger på hotellet har man möjlighet för att dinera al fresco, eller i en privat salong.

Vi tycker hotellet ser ganska spektakulärt ut. Vad tycker du? Har du ett favorithotell i Abu Dhabi? Om du letar efter ett nytt, kan du göra det i vår hotellsektion här.

More from BusinessClass.com