Norweigian introducerar fritt Wi-Fi på interkontinentala flygningar

11. Jan 2019
by BusinessClass

Norwegian börjar nya året med att förbättra servicen för sina passagerare på långdistanslinjer genom att erbjuda Wi-Fi ombord sin växande flotta av långdistansmaskiner.

De som flyger med Norwegian mellan Europa, USA, Sydamerika och Asien kommer kunna vara uppkopplade under hela resan utan kostnad ombord flygbolagets Boeing 787-9 Dreamliner och 737 MAX plan. En premiumtjänst med högre hastighet kommer också finnas tillgänglig mot en kostnad. Den fösta maskinen att bli ansluten är en Boeing 787-9 Dreamliner (reg. G-CKWP), med den amerikanske författaren Mark Twain på stjärtfenan, som levererades den 18:e december 2018. Den här nya maskinen har tagits i trafik och blir den första där passagerarna kan få anslutning till Internet under hela flygningen på interkontinentala linjer. Mer än halva flottan av Norwegians 787-9 Dreamliner förväntas vara ansluten 2020. Arbetet med att installera tjänsten i flygbolagets 737 MAX maskiner börjar i mitten av januari 2019.

Enkelt val mellan två paket – Basic och Premium

Norwegians ekonomi och Premium passagerare ombord Boeing 787-9 Dreamliner och 737 MAX maskiner kommer kunna väja mellan två paket för att ansluta sig:

Basic

Denna är gratis och kommer erbjuda möjlighet att surfa på nätet, hålla sig uppdaterad på social media, skicka och ta emot e-post och skicka och ta emot snabbmeddelanden med vänner, familj och kollegor med sina egna mobiler, plattor eller datorer under hela flygningen.

Premium

Tillräckligt snabbt för att kunna strömma musik, filmer och tv-serier på Netflix, YouTube och Hulu, för att nämna några. Premium, höghastighets Wi-Fi, kommer finnas till ett introduktionspris på USD 14.95 / € 12.95 för tillgång till tjänsten under tre timmar. Passagerna kommer kunna välja att betala med valfri valuta.  

More from BusinessClass.com