Nobu Hotel London Portman Square – Londons nya livsstilshotell

14. Dec 2020
by BusinessClass

En av årets mest efterlängtade hotellöppning i London – Nobu Hotel London Portman Square har öppnat sina dörrar för allmänheten. Nobus legendariska service och prisbelönta måltider möter tidlös elegans och modern lyx.

Efter de framgångsrika öppningarna av Nobu Hotel Ibiza Bar och Nobu Restaurant Monte Carlo, öppnades häromveckan Nobu Hotel London Portman Square. Detta blir det 13:e hotellet för det ikoniska varumärket, grundat av Nobu Matsuhisa, Robert De Niro och Meir Teper. Hotellet ligger mitt i hjärtat av Londons livliga område, The Marylebone. Med sina över 249 rum och sviter, signatur restaurang och bar, inklusive en året-runt-öppet terrass, samt ett fitness center och spa blir detta ett välkommet tillskott till London.

Redan vid första anblick möts gäster av den höga taknivån och exceptionella hantverk, alltifrån handblåsta ljuskronor till storskaliga skulpturer från prisbelönta brittiska skulptören Ivan Black.

Hotellet blandar modern design med japansk minimalism i både service och inredning, samtidigt som man använder en utstuderad färgpalett inspirerad sitt japanska arv.

Gäster kan reservera en rad smakfullt inredda rum och sviter i sju olika kategorier – varav vissa erbjuder takterrasser med utsikt över Portman Square. Rummen och sviterna upprepar den distinkta karaktären som ses i resten av hotellet, främst påverkad av japansk minimalistisk design och djärva konstnärliga uttryck. Ett överflöd av naturligt ljus och material skapar en känsla av plats som är lugn, ljus och varm.

En av höjdpunkterna är den ikoniska Nobu Berkeley restaurangen som flyttar in i hotellet och fortsätter därav med sitt 15-årigt arv av att erbjuda exceptionella kulinariska upplevelser. Vilket inkluderar deras berömda signaturrätter såsom Rock Shrimp Tempura och Yellowtail Sashimi.

Hotellet hälsocenter har ett omfattande utbud av både traditionella avancerande behandlingar, samt ett modern gym, pilatesstudio och juice bar – vilket gör det till enkelt för gäster att hålla sig i form, fokuserad och avslappnad under vistelsen.

 

More from BusinessClass.com