Nobis Hotel Stockholm öppnar ny elegant restaurang

6. Apr 2018
by Dag Christian Holm

Den 16:e mars öppnade Nobis Hotel Stockholm en ny spännande restaurang. Efter en omfattande renovering av den tidigare restaurangen, Caina, har en ny intim och elegant restaurang tagit form.

Nobis Hotel Stockholm beläget vid Norrmalmstorg, mitt i Stockholms shoppingdistrikt, har öppnat den innovativa restaurangen Noi. Ledd av kocken Stefano Catenacci, känd från Operakällaren, så har en inspirerande meny med influenser från hela Europa skapats.

  Bland rätter som sticker ut kan nämnas löjrom från Kalix med mandelpotatischips, halstrad tonfisk på saltsten och knaperstekt ankbröst med gulbetor, stekt brysselkål och en fikonsås. Rätterna skapas utifrån råvaror med hög kvalitet, säsong och fräschör.

  Restaurangen är ritat av arkitekter på Wingårdhs – samma team som utformat ett annat av hotellkedjans nyaste tillskott; Nobis Hotel Copenhagen. Materialvalen i matsalen är genomgående naturliga, såsom garvat läder från Tärnsjö, massiv valnöt, mosaikparkett och svart marmor. Tonerna är genomgående i konjak, saffransgult och mörkgrönt. Allt för att skapa en avslappnad mystik med de exklusiva materialvalen. Med sitt centrala läge vid Norrmalmstorg i hjärtat av Stockholm kommer Noi med säkerhet locka gäster med sin vällagade mat och eleganta och inbjudande atmosfär.

 

Använd vårat sökverktyg för att hitta de bästa erbjudandena och pris för en vistelse på Nobis Hotel Stockholm här.

More from BusinessClass.com