New York-hotellet Peninsula inviger ny svit

11. Oct 2016
by BusinessClass

Kunde du tänka dig ett nytt ställe att bo på i New York? Nåt lyxigt? Så är kanske den nya sviten på The Peninsula i New York din nya adress när du kommer till stan. Sviten har fått sitt namn efter hotellets adress, och heter därför the Fifth Avenue Suite. Den ligger på sjuttonde våningen på hotellet, är på 232 kvadratmeter och inredd som en hypermoden lägenhet.

Matsalsbord med plats för 10 gäster

Sviten är modern i stilen, och här får man sin egen matsal med plats för 10 personer, ett stort vardagsrum med utsikt över femte avenyn och mycket mer. Om man vill kan man laga maten själv, det finns ett stort kök med proffsutrustning, men man kan också tillkalla en kock från hotellet om man hellre vill använda tiden på att konversera sina gäster. Sviten har också hotellets nya avancerade system för service och kontroll av rummet genom en pekplatta, det mesta kan kontrolleras härifrån och på 11 språk. Sovrummet har en stor walk-in garderob och ett stort fönster mot syd där man har fin utsikt över the Museum of Modern Art’s Sculpture Garden.

Stort fint badrum i marmor med jacuzzi. Ett elegant och stort badrum ligger i anslutning till sovrummet. I sviten finns också ett eget bibliotek med skrivbord, stort 65-tums TV och stora garderober.

Hitta ditt favorithotell i New York i vår hotellsektion, här får du bra priser på bra hotell.

More from BusinessClass.com