Nästa sommar öppnar ett helvitt lyxigt hotell på Santorini

30. Nov 2017
by BusinessClass

Santorini har etablerat sig som en lyxdestination de senaste åren. Ett paradis för den som söker de högre njutningarna i livet – mousserande vin, gnistrande blått vatten, idylliska hotell och möjligen den varmaste gästfriheten i världen – den pittoreska grekiska ön Santorini är oslagbar som resmål på sommaren.

Nästa sommar kommer crème de la crème av lyxhotell att öppna vid Amoudibukten i Oia, ett spektakulärt femstjärnigt hotell. Beläget precis ovanför den lilla fiskebyn Amoudi kommer Canaves Oia Epitome – systerhotell till Canaves Oia Hotel – att tillföra nya nivåer av lyx till fantastiska ön.

I början av maj 2018 kommer Epitome att erbjuda sina gäster allt det goda i livet med sin kykladiska arkitektur och helvita minimalism. En kombination av naturliga material och jordfärger blandat med modern design och stil kommer hotellet ha 24 lyxiga villor inom gångavstånd till Katharos beach. Varje villa är försedd med en privat pool och VIP-faciliteter för att förhöja din vistelse. Familjevillorna, med två sovrum, har en infinitypool med privata cabanas och en terrass som vid något arrangemang har plats för upp till 80 gäster.

Du kan njuta av läckra grekiska rätter till frukost och vid solnedgångsbaren/restaurangen innan du beundrar Santorinis bländande havsutsikt från din villa. Häng i din villa till solnedgången, Epitome är det enda hotellet på ön som kan erbjuda både havs- och solnedgångsutsikt från varje rum.

Överdådiga smekmånadssviter kommer att skämma bort nygifta och par, även om hotellet även ser till familjer med små barn. Det finns också ett komplett gym, butik, personlig butlerservice, champagnefrukost och dagliga yoga sessioner.

More from BusinessClass.com