Möt jultomten virtuellt i år med Finnair

23. Dec 2020
by BusinessClass

Denna jul välkomnar

«jultomtens officiella flygbolag

» passagerare ombord på deras virtuella flygningar till den magiska finska staden, Rovaniemi.

Vi alla är nog medvetna om att julen i år blir annorlunda jämfört med tidigare år. Men vidgar man sina vyer kan även denna jul bli minnesvärd – för första gången någonsin anordnar Finnair virtuella flygningar till Rovaniemi! Finnair har varit

«

jultomtens officiella flygbolag

»

sedan 1983. Varje år flyger det finska flygbolaget jultomten från sitt hemland i Finland till platser runtomkring i världen och delar glädje åt tusentals barn (… och vuxna). Vanligtvis brukar flygbolaget anordna välgörenhetsresor tillsammans med Santa Claus Foundation till olika delar i världen, och transportera tusentals resenärer till det som oftast kallas jultomtens hemstad, Rovaniemi i Norra Finland.

Av förklarliga skäl blir detta året annorlunda, så denna virtuella flygningen blir ett ypperligt tillfälle att träffa jultomten i ett säkert och socialt distanserat sätt. Från och med den 25 december anordnas det åtta virtuella flygningar för familjer och barn till Rovaniemi. Väl ombord reser man bekvämt i Finnairs nya Business Class i Airbus A350. Den virtuella kabinpersonalen kommer med förfriskningar och Business Class måltider, medan man kan beundra den stjärnklara himlen och titta på det dramatiska norrskenet. Finnair lovar att det kommer finnas flertalet överraskningen under resan, där man till och med kan få en glimt av en välbekant figur! Efter landningen i den vintriga staden Rovaniemi kan man besöka jultomtens verkstad och träffa jultomten! Priset för biljetten är €10 per person och alla vinster går till UNICEF välgörenhetsfond för att hjälpa barn som har blivit negativt påverkade av COVID-19 pandemin.

Den virtuella flygningen kommer att sändas som en livestream. Resenärer får en länk och en åtkomstkod till flygningen i orderbekräftelsen på köpet. Du får även 250 Finnair Plus-poäng för varje köp! Det går att köpa biljetten för dig själv, eller som en present till någon annan. Flygningen är endast tillgänglig på engelska och sänds i EET-tidszonen (UTC +2).

More from BusinessClass.com