Mandarin Oriental tillkännager planer för ett nytt lyxhotell i London

22. Dec 2017
by BusinessClass

Mandarin Oriental har presenterat sina planer för ytterligare ett hotell i London. Detta nya lyxhotell kommer att vara belägen på Hanover Square i West End och kompletterar gruppens redan etablerade hotell i Knightsbridge.

Beläget på bekvämt promenadavstånd från både Oxford och Regent Street, kommer hotellet också att vara mittemot den inom kort nyöppnade Station Street Crossrail. Detta ger gästerna boendes på hotellet smidig tillgång till resten av London.

Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London Hotellet utvecklas av Clivedale London och designades av den London-baserade arkitektfirman Rogers Stirk Harbor + Partners. Hotellet planeras att öppnas 2021. Beskrivet av Mandarin Oriental som "ett intimt, boutiquehotell", kommer hotellet bara att ha 50 rum och sviter samt 80 privata bostäder på de övre våningarna. Det kommer också att finnas en exklusiv restaurang, en lobby lounge, en elegant bar och en privat takterrass med bar med utsikt över Mayfair. Bostäderna på Mandarin Oriental kommer bli några av de mest exklusiva privata bostäderna i staden. Ägarna kommer att ha direkt tillgång till hotellet och dess faciliteter, som inkluderar en inomhuspool, ett omfattande gym och ett intimt spa. "Vi ser verkligen fram emot att öppna ett andra Mandarin Oriental-hotell i London och erbjuda Mandarin Orientals legendariska gästfrihet på en av stadens mest exklusiva adresser", säger James Riley, koncernchef för Mandarin Oriental. "Att driva två komplementära hotell i en och samma stad är något som koncernen redan har gjort framgångsrikt i Hong Kong."

Mandarin Oriental Hotel Hyde Park London Systerhotellet i Knightsbridge, Mandarin Oriental Hyde Park, genomgår för närvarande sin första stora renovering sedan det öppnades år 2000. Framåt våren är den första fasen - bestående av uppgraderingar av rummen, Rosebery-kaffelounge och restaurangen Bar Boulud – färdig att visas upp.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Mandarin Oriental Hyde Park hittar du

här.

More from BusinessClass.com