Mandarin Oriental öppnar i Karibien

12. Oct 2017
by BusinessClass

Hotellkedjan Mandarin Oriental gör nu entré på den karibiska hotellscenen.

Kedjan med lyxhotell tar över hotellet Pink Sands Club nästa år på ön Canouan i Grenadinerna. Och var ligger nu Grenadinerna tänker du? Jo Grenadinerna är en ögrupp bland de södra Små Antillerna i Karibiska havet och vi befinner oss mellan Grenada och Barbados. Ön är känd för sina stora sköldpaddor och avslappnade stämning, och hotellet ligger på den norra delen av ön vid stranden Godhal Beach. Stranden är skyddad från stora vågor av det korallrev som ligger en bit från kusten.

Hotellet har 26 sviter och 12 stora villor med tre eller fyra sovrum. Alla sviter och villor har bländande utsikt över havet. Om du övernattar i en svit har du antingen utgång till en egen liten trädgård med stranden bara några meter från terrassdörren, och om du bor på första våningen får du en stor balkong med bättre utsikt men så ska du ta trappan ned för att komma ner til stranden. Om du väljer att boka en av hotellets Lagoon Villas får du din egen pool och terrass med möbler så du kan äta middag al fresco.

Det finns två restauranger på hotellet, Romeo och Julia, och så har man ett spa som ligger lite uppe på en kulle men fortfarande så nära havet att det lugnande ljudet från vågorna nästan blir en del av behandlingen. Ett modernt gym har man också.

Nya hotellet Mandarin Oriental höjer nivån på öns hotellutbud, och man fick också tidigare i år en större och förbättrad flygplats. Och hur kommer man till Canouan? Det finns flyg från både Barbados och från St. Vincent - men du kan också hyra hotellets privata jet som hämtar dig från en flygplats inom lämplig radie från ön.

Se fler bilder och beställ din vistelse på detta fantastiska hotell här

More from BusinessClass.com