Maldiverna blir första landet i världen med att lansera ett lojalitetsprogram

16. Oct 2020
by BusinessClass

När det kommer till lojalitetsprogram, så refererar vi ofta till flygbolag och hotellkedjor. Det blir det nu ändring på! Maldiverna har lanserat Maldives Border Miles - ett lojalitetsprogram på tre nivåer.

För många är en resa till Maldiverna en «once-in-a-lifetime» semester, men för dem som har tur nog att besöka landet mer frekvent blir det nu möjligt att tjäna poäng under landets lojalitetsprogram, Maldives Border Miles. Programmet kommer att ha tre nivåer: Aida (Brons), Antara (Silver), Abaarana (Guld).

Foto: Maldives Border Miles Poängen kan intjänas vid varje besök till landet. Ytterligare poäng belönas för besök vid speciella tillfällen. Och i likhet med många andra lojalitesprogram, så höjs nivån när man når ett visst antal poäng. Privilegier och andra fördelar blir, enligt Maldives Border Miles, bättre och mer exklusiva ju högre statusnivå man har.

Men detaljerna om lojalitetsprogrammet har ännu inte släppts. Vilka förmåner man får kan vi i dagsläget bara spekulera om. Men med tanke på de lyxiga hotell som finns på Maldiverna, så kan vi hoppas att detta blir ytterligare en chans att boka hotell för poängen, få uppgraderingar och freebies på några utav de fantastiska hotellen i landet. För den som är intresserad, beräknas lojalitetsprogrammet att gå live i December 2020.

More from BusinessClass.com