Lufthansas nya imponerande necessärer i förstaklass

29. May 2018
by BusinessClass

 

Vad är det som alla frekventa resenärer verkligen gillar? Jo, det är nya necessärer i förstaklass. Det tyska flygbolaget Lufthansa erbjuder nu en ny uppsättning necessärer för sina premiumpassagerare i och med att de fick förstaplatsen i

Onboard Hospitality Award 2018

.

Den nya necessären för förstaklass, som kommer nu i slutet av maj, har blivit framröstad som den bästa, ”Best of First”, av 1000 läsare av den ansedda brittiska branschtidningen. Priset tog följande kriterier i åtanke: första intryck, kvalitet, hållbarhet, vikt, användbarhet, funktionalitet, smak, innehåll och hur den berikar upplevelsen.

  Dammodellen av necessären från Windsor har en modern och elegant utarbetat finish. Med en miljömedvetenhet så har själva väskan löstagbara bärremmar så att den även kan användas som en handväska eller kuvertväska. Herrmodellen är i ett klassiskt och funktionellt utförande med en modern formgivning. I och med att den har en löstagbar bärrem så kan den användas efter egna behov. De produkter som kommer i den nya necessärerna är av det exklusiva märket La Prairie.

Lufthansa kommer även lansera nya necessärer i affärsklass från och med juli. Dessa är framtagna av Reisenthel och kommer i tre olika varianter i Lufthansas nya design. De kommer innehålla högkvalitativa produkter från l’Occitane. Dessa nya ”Around the World” necessärer kommer också vara tillgängliga i premiumekonomi från och med i mitten av juli.  

More from BusinessClass.com