Lufthansa och bmi Regional inleder samarbete på linjen Karlstad-Frankfurt

14. May 2014
by BusinessClass

Lufthansa meddelar idag att man inleder ett codesharesamarbete på den nya linjen mellan Karlstad och Frankfurt som lanseras den 26 maj. Samarbetet innebär att alla bmi Regionals flygningar även får Lufthansa-flygnummer och kan inkluderas på en Lufthansabiljett, men möjlighet att flyga från Karlstad via Frankfurt och vidare till 235 destinationer runt om i världen.

- Jag är glad över att våra passagerare från Karlstad nu får snabb och enkel tillgång till våra destinationer inom Lufthansas globala nätverk i Asien, Afrika, Amerika och Europa, med mellanlandning i vår Frankfurt-hubb. De som bor i Karlstads-trakten kan nu dra nytta av de attraktiva och konkurrenskraftiga flygresor som vi erbjuder året runt, säger Ulrich Link, General Manager för Lufthansa Airlines i Skandinavien, Finland och Baltikum.

Den nya linjen som 

presenterades i början på april

 kommer lanseras den 26 maj. Linjen kommer trafikeras med sex avgångar per vecka, söndag-fredag med en Embraer ERJ-145 med plats för 49 passagerare. Avgång från Karlstad blir klockan 16.00 med ankomst Frankfurt klockan 18.00. Returflygningen går från Frankfurt klockan 18.30 med ankomst Karlstad klockan 20.30. Du finner mer info om bmi Regional på vår 

bmi Regional-sida

. På vår recensionssida för 

bmi Regionals Embraer Jet

 kan du även läsa vad andra tyckte om flygbolaget.

More from BusinessClass.com