Lufthansa introducerar nya bekväma sängkläder i affärsklass på långlinjer

18. May 2018
by BusinessClass

Om du flyger med Lufthansa i affärsklass på utvalda linjer med flygtider längre än tio och en halv timma eller längre kan du få möjligheten att få njuta av bolagets nya kollektion sängkläder, Dream Collection.

Lufthansas nya Dream Collection kommer vara tillgänglig för passagerare i affärsklass på långlinjer till och från Sydafrika, Sydamerika och den amerikanska västkusten. I kollektionen ingår ett nytt örngott, en stor filt, en bekväm bäddmadrass och en pyjamasskjorta från Van Laack.

 

  Den mjuka och vadderade bäddmadrassen är speciellt framtagen för Lufthansa i samarbeta med berömda tyska sängtillverkaren Paradies. Den övre sidan av den är tillverkad i 100 % bomull och undersidan i halkfritt frotté. Enligt Lufthansa så gör den här kombinationen av material att ett idealt luftutbyte uppstår, som förhindrar att allt för hög värme bildas. Den nya filten och kudden har en liknande mjuk fyllning för att ge en behaglig värme och komfort. Både filten och kudden är utformade enligt Lufthansas nya varumärkesdesign.

Dream Collection kommer introduceras successivt på övriga långlinjer. Från och med juni kommer Dream Collection även finnas på utvalda linjer till Asien. Övriga långlinjer kommer få de nya filtarna och örngotten under hösten 2018.  

More from BusinessClass.com