Lovande Business Class säte har lanserats för narrow-body flygplan

12. Oct 2020
by BusinessClass

STELIA AEROSPACE har lanserat ett nytt Business Class-säte som sätter en helt ny standard för komfort i narrow-body flygplan.

STELIA Aerospace, ett helägt dotterbolag till flygplanstillverkaren Airbus, presenterade nyligen ett nytt Business Class-säte vid namn ”OPERA” som är speciellt utformad för passagerarflygplan med en mittengång.

Foto: STELIA Aerospace Den nya produkten erbjuder bland annat en av de bredaste fully-flat säten i narrow-body flygplan, med noggrant utvalda mjuka och varma material, speciellt utformad för att ge en bra ergonomisk komfort och passagerarupplevelse. Andra höjdpunkterna är bland annat:

  • En generös 20-tums skärm med hög upplösning.

  • Privat dörr för extra avskildhet.

  • Ett stort matbord, stuvat under cocktailbordet.

  • Justerbara armstöd och belysning.

  • Extra förvaringskapacitet, bland annat för bärbara datorer eller iPads.

 

Foto: STELIA Aerospace

”Med OPERA kan flygbolag som trafikerar narrow-body på transkontinentala linjer erbjuda sina kunder en enastående bekvämlighetsnivå som de kan finna på wide-body flygplan. Genom att kombinera utformning och effektivitet, är detta nya sätet ett stort steg framåt för vår industri, vilket skapar en förbättrad upplevelse för passagerare och ett högt mervärde för flygbolagen”

sa Thierry KANENGIESER, Vice President Cabin Interior för STELIA Aerospace tidigare i ett pressmeddelande.

Det är en stor sannolikhet att denna kabinprodukt kan bli en vanlig syn på framtida långdistansflyg i narrow-body flygplan. Bland annat på Airbus specialutrustade narrow-body flygplan, Airbus A321LR. Med sin extra långa räckvidd har flertalet flygbolag beställt denna flygplanstyp, däribland SAS och British Airways, har planer att sätta in den på interkontinentala rutter. Här är en video av den nya produkten:

https://www.stelia-aerospace.com/wp-content/uploads/2020/10/2020_10_STELIA_OPERA_BC_SEAT_VF_BD.mp4?_=1

More from BusinessClass.com