The Loft på Brussel Airport har blivit betydligt bättre

2. May 2018
by BusinessClass

 

Brussels Airlines har byggt ut den populära loungen The Loft på Brussels Aiport.

The Loft har varit en attraktiv fristad vid pir A på Brussels Airport sedan den öppnades 2014. Med den ökning av passagerare på senare tid så har Brussels Airlines byggt ut loungen för att öka kapaciteten och passat på att lägga till några nya bekvämligheter.

För att kunna erbjuda de 1 500 dagliga besökarna en kvalitativ upplevelse har ytan ökats med 66% till totalt 2040 kvadratmeter. Nu har den kapacitet att välkomna 500 samtidiga besökare.

Konceptet för loungen är ett fokus på komfort, teknologi och design och Belgitute (en term som används för att uttrycka den belgiska själen och identiteten). Loungen erbjuder nu ett nytt slutet utrymme för VIP-gäster, medlemmar i HON-Circle som är den högsta nivån i lojalitetsprogrammet Miles & More. Det är som ett vardagsrum fyllt av konst och vad ett toppmodernt kök från Miele kan erbjuda när det kommer till ”ett spektrum av gastronomi i den högre skolan”.

En annan nyhet är de privata rummen för att ta sig en tupplur. Dessa har inspirerats av flygbolagets nya affärsklasskabin på långlinjerna, som kommer lanseras mot slutet av året.

Det finns också ett nytt SPA. Grohe SPA består av elva behandlingsrum som erbjuder elva olika stämningslägen och SPA-behandlingar som ångbad med musik och ljusterapi.

Ett nytt spelrum imponerar med sitt biljardbord med rött sammet.

En annan aspekt med uppgraderingen av loungen är samarbetet med andra varumärken för att kunna erbjuda nya innovativa upplevelser. En av dessa är ett öppet utrymme på 800 kvadratmeter utformat av Lexus.    

More from BusinessClass.com