The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong: Ny svit - “The Apartment Suite”

10. Feb 2017
by BusinessClass

The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong är ett hotell som är populärt bland affärsresande. Nu är man färdig med

sin nya lyxiga svit på översta våningen - The Apartment Suite.

Man kommer bygga två nya sviter på hotellet inom den närmaste framtiden på det femstjärniga hotellet. Först ut är "The Apartment Suite" designad av Hong Kong-arkitekten Joyce Wang. Hotellet skriver att sviten fungerar perfekt som ett "home-away-from-home" och ska fungera som ett "hem för folk som är ute på resande fot". Det är en lyxig lägenhet man erbjuder: en nästan 150 m2 svit i elegant och tidstypisk design med trägolv, handmålade tapeter, konst på väggarna och möbler i trendiga färger som guld, karamell och marinblått.

Vardagsrummet om du beställer The Apartment Suite på The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong

Foto: Mandarin Oriental

När du kommer in genom dörrarna til sviten öppnar sig lägenheten - den har en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och luft. Området för att umgås och äta har varma färger och känns hemtrevligt- och lyxigt. Det är det du ser först när du kommer in. Det finns en cocktailbar i lägenheten och den är förstås välfylld både med drycker och tilltugg när du anländer. När det är dags att bjuda dina gäster på middag (eller bara dig själv) har lägenheten ett bord med plats för sex personer under en elegant kristallkrona. Du kan laga maten själv i lyxköket från Gaggenau eller beställa din önskade room service.

Sovrum i sviten

Foto: Mandarin Oriental

Svitens rymliga vardagsrum har bland annat en tre meter lång figursydd soffa med två passande fåtöljer. I det område som är tilltänkt arbete finns ett speciellt designat arbetsbord som arkitekten Wang har ritat. Svitens kanske bästa egenskap är badrummet. Det är lyxigt, läckert och trevligt, inklusive spabadet och de separata omklädningsrummen och duschrummen. Allt håller högsta klass.

Badrummet i sviten

Foto: Mandarin Oriental

Sviten kan bli ännu större. Den kan få ännu ett sovrum och bli hela 180 kvadratmeter.

Se fler bilder och beställ din vistelse på hotellet här

 

More from BusinessClass.com