La Réserve i Paris erbjuder butlerservice till alla gäster

8. Aug 2016
by BusinessClass

Lyxhotellet La Réserve Paris tar ett steg upp vad gäller sin redan från starten fina service. Hotellet med sina 26 sviter och 14 "vanliga" rum erbjuder nu privat butlerservice till alla gäster. Nya konceptet startade förra månaden, och ambitionen är att kunna erbjuda "nästan vad som helst". Hela vistelsen på hotellet ska kännas exklusiv och med alla detaljer på plats, som gäst ska man inte behöva bekymra sig om någonting. Hotellet säger i ett pressmeddelande att det nya konceptet ska vara en del av husets mål att kunna oppfylla "alla önskingar, behov och drömmar så att vistelsen ska bli något "man aldrig kommer glömma".

Den personliga butlern ska inte bara se till att tiden inne på själva hotellet är optimal, nej man kan också få hjälp att få tag på annars svåråtkomliga biljetter till kanske en operaföreställning, det kanske är en privat visning av en utställning eller en egen visit hos ett galleri du önskar? Eller ska vi beställa en violinist till privat koncert uppe i sviten - eller romantisk musik om du har tänkt dig att fria? Möjligheterna är många, och allt man behöver göra är att tillkalla sin butler med den iPad som finns i sviten eller på rummet.  

Hotellet har den högsta klassificering man kan få i vår hotellsektion, 10 av 10 möjliga. Om du vill se vad det kostar att bo på La Réserve Paris eller vill beställa,

kan du göra det här.

Om du redan har beställt, dela gärna dina erfarenheter från hotellet med oss andra i vårt forum.

More from BusinessClass.com