Klassisk resort på Maldiverna presenterar nya fantastiska villor

6. Dec 2017
by BusinessClass

Nyligen utnämnd till "Årets Resort 2017" av SLH (Small Luxury Hotels of the World) så är Baros Maldives ett av de ursprungliga lyxresorterna på Maldiverna. Men det betyder inteatt de vilar på sina lagrar, utan precis som i tid till julhelgen har de presenterat en rad nya, sofistikerade förbättringar av sina Deluxe villor.

De 24 rymliga Deluxe villorna har en ljus inredning som speglar destinationens atmosfär av barfotalyx. Polerade trämöbler i neo art decostil med enkla och klassiska former som omdefinierar lyxigt boende, med en ny platt-TV på en modern ställning.

De franska fönstren öppnar sig mot ett däck i vit sandsten, utökad för att rymma en stor dagbädd och ett bord för två för två eller cocktails vid solnedgång. De eleganta villorna har även en stor säng, fantastisk utsikt över havet och ett skrivbord och sminkbord i en alkov.

Ett unikt inslag i dessa uppgraderade villor är det vackra badrummet, delvis utomhus, med en vattenfalldusch inbyggd i en sandstensvägg. Den ligger i en trädgård med blommor och ett fristående ovalt badkar. Undersidan av timmertaket är målat vitt för att återspegla ett naturligt ljus, medan en takfläkt cirkulerar luften för en kylande effekt.

Varje Deluxe villa har ett halmtak av palmblad och ligger i en egen blomsterträdgård med privat tillgång till stranden, som smälter in i miljön på resorten. Deluxe villorna på Baros Maldives är fristående och har tillgång många kvalitativa extraprodukter och tjänster som till exempel en värd, Villa Host, som är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Här på BusinessClass.se har du möjlighet att hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Baros Maldives hittar du här.

More from BusinessClass.com