KHOS – Den nya generationen av affärshotell

23. Sep 2020
by BusinessClass

Rosewood Hotel Group har avslöjat sitt nya och efterlängtade hotellkoncept – KHOS. Här bryts de konventionella gränserna mellan arbete och lek för att attrahera dagens moderna affärsresenärer.

Rosewood, en av världens främsta hotellkedjor inom lyxsegmentet, följer sina konkurrenter och öppnar ett nytt hotellkoncept för att attrahera dagens affärsresenärer.

Foto: Rosewood Hotel Group Namnet KHOS härstammar från det mongoliska ordet för ”par”, och tanken att hotellet ska uppmuntra samarbete mellan kreatörer. Oavsett om det är företagare som utbyter idéer, eller vänner som stärker sina känslomässiga band. KHOS vill omdefiniera det traditionella affärshotellet genom att ta bort gränserna mellan arbete och lek.

Foto: Rosewood Hotel Group Hotellen kombinerar fördelarna och faciliteterna ifrån affärshotell, livsstils hotell, sociala klubbar och co-working platser till ett ekosystem av service handplockat för dagens ”modernister”.

Foto: Rosewood Hotel Group Rummen har minimalisk design, men detaljer såsom anpassade kuddar och speciella sängkläder är tänkt att lyfta upp upplevelsen.

Foto: Rosewood Hotel Group Ord som ”casual” och ”modern” definierar hotellets kulinariska erbjudande. Här kombineras gourmet gatumat med näringsrik modern matkultur i en avslappnad miljö.

Foto: Rosewood Hotel Group Hotellgruppen har stora expansionsplaner för det nya hotellkonceptet. Redan har hotellet öppnat i tre städer i Kina (Shenyang, Langfang och Qingyang) och snart även i Indien.

More from BusinessClass.com