Kära medlemmar!

8. Apr 2017
by BusinessClass

Här kommer lite nyheter och uppdateringar från oss som jobbar med att göra BusinessClass ännu bättre.

TRAFIK/ FORUMAKTIVITETER

Trafiken är stabil och bra på alla våra sajter - mest växer vi just nu i Norge och det är kul. En väldigt stor del av aktiviteten på BusinessClass.se står forumet för - tack för det! Vi är uppe på fantastiska 30.000 trådar och 550.000 inlägg - när kommer vi upp på miljonen tro?

PARTNERS / ANNONSER 

Många har sett de nya bannerannonserna från Emirates. Vi är glada att åter kunna hälsa partners och annonsörer tillbaka på BusinessClass.se. Bannerannonserna är stora, vi vet, och vi arbetar på att få nya lite mindre format som passar bättre till forumet. Vi blir förstås glada om du klickar på annonserna och besöker våra partners. Det är inkomster från detta och andra saker som håller hjulen snurrande här hos BusinessClass och så vill vi i samma andetag be dig om att ta bort AD-block på BusinessClass.se. Det är de pengar vi kan tjäna på visningar och klick som betyder att vi kan betala för våra servrar, till att avlöna de skribenter vi har och så vill vi gärna satsa ännu mer pengar på att utveckla våra olika tjänster. Så bort med AD-block, tack ;-)

HOTELL

Vi vet att de flesta som är här på BusinessClass reser mycket och vi vet också att de flesta bor mycket på hotell. Vi skulle uppskatta om du tittade förbi vår hotellsektion nästa gång du ska resa - vem vet, kanske får du en fantastisk deal? Precis som med annonserna på sajten är hotellsektionen ett sätt för oss att tjäna pengar till driften och den utveckling vi arbetar med av våra sidor. Även om du inte beställer men bara tittar och jämför hjälper också till. Om du får en fantastisk deal ska du förstås slå till med det samma, och om priset är det samma som från en annan hotellsida blir vi förstås jätteglada om du väljer att beställa genom oss. Stort tack härifrån.

GURU

Vi har nu nästan accepterade 500 bud inne i

FLIGHT UPGRADE GURU och det gäller både accepterade bud för bonuspoäng och  för "riktiga" pengar. Detta är jättekul och vi är vad vi vet den enda sajten som erbjuder den här servicen. Men det kan bli ännu bättre så fortsätt med att dela med dig av dina data och erfarenheter - och hjärtans gärna från andra flygbolag än SAS.

FORMEL 1 I SINGAPORE

I september inträffar som vi tidigare har berättat om ett helt speciellt event i Singapore - och det ser ut som om det är sista gången på ett tag som Formel 1 kommer köras i staden. Vi är redan några som har anmält oss till detta fantastiska event men vi hoppas förstås att vi ska bli flera! Priserna kommer antagligen stiga framöver så se vilket paket som passar dig bäst och anmäl ditt intresse här så snabbt du kan.

Läs mer om resan hä

r

Riktig glad påsk från alla oss på businessclass.se

More from BusinessClass.com