Hyr din egen privata ö på Maldiverna

5. Oct 2016
by BusinessClass

Varför bara ett hotellrum när du kan få din egen ö? Det är en dröm många har: att kunna leva på sin egen privata tropiska ö, med vita stränder och blå laguner. Och det är vad W Maldives kan erbjuda - om så bara för en kort tid. Detta lyxiga 5-stjärniga resorthotell på ön Fesdu i den vidsträckta ögrupp som utgör Maldiverna erbjuder nu hugade spekulanter att hyra samtliga 78 villor på ön - alla med soldäck, pool, kök, bar, badkar med utsikt till stjärnorna, glasgolv så man kan se ner till havet och förstås bländande utsikt över oceanen.

W Maldiverna  - så ser villorna ut Photo: W Hotels

Man kallar det för "Extreme Island Takeover" och konceptet ger den som hyr exklusiv rätt att använda alla villor och ön som man behagar. Man skriver till pressen: "Hos oss är för mycket inte för mycket. Vi gör ingenting halvhjärtat, och här kan drömmar förverkligas". Om du beställer en "Extreme Island Takeover" har du också tillgång till sex gourmetrestauranter och loungebarer, inkluderande 15Below, som är öns nattklubb 15 steg under markytan, och dessutom spektakulära spaanläggningen Away Spa. Det som också är inkluderat är all inclusive vad gäller mat och dryck, tillgång till olika vattensportmöjligheter och transfer med sjöflygplan från och till ön.  

W Maldiverna Photo: W Hotels

Det är nog inte många av oss som tänker beställa hela ön, men du kanske får lust att åka till Maldiverna? Se hotell på Maldiverna i vår hotellsektion.

More from BusinessClass.com