Hyatt öppnar sitt första hotell i Sverige

11. Nov 2020
by BusinessClass

Äntligen kommer den amerikanska hotellkedjan Hyatt till Sverige, med Hotell Reisen som blir medlem i

«The Unbound Collection by Hyatt

».

Hyatt expanderar just nu i norra Europa. Tidigare har hotellkedjan bland annat gått ut med att Grand Hansa Hotell i Helsingfors, Finland blir medlem i

«

The Unbound Collection by Hyatt

»

samt lanserat planerna på Hyatt Centric Reyjkavík i Reykjavik, Island. Hotell Reisen genomgår just nu en stor renovation och blir officiellt medlem i The Unbound Collection by Hyatt tidigt 2021.

Foto: Hyatt Hotellet ligger i hjärtat av Stockholms gamla stad och på första parkett, direkt vid vattnet och skeppsbron med fantastiska utsikter över Stockholm. Samt gångavstånd till många utav Stockholms allra främsta turistattraktioner.

Foto: Hyatt Byggnaden har anor ifrån 1700-talet, då det var ett kaffehus i Stockholm driven av den driftige holländaren Fredrik Reiss, därav namnet. I takt med att kaffehuset blev en populär mötesplats för sjömän startades uthyrning av rum till resanden i början på 1800-talet. Sedan dess har byggnaden alltså varit ett hotell.

Foto: Hotell Reisen The Unbound Collection by Hyatt är en kollektion där varje hotell har en unik historia att berätta, och där gästerna är inbjuds att upptäcka oförglömliga platser. Hotell Reisen kommer att ansluta sig till de redan åtta europeiska hotellen i denna snabbt växande kollektionen.

More from BusinessClass.com