Hotellet för dig som är flygintresserad

4. Jan 2019
by BusinessClass

 

2019 har precis börjat, även under detta år kommer ett antal nya hotell runt om i världen att öppna. Men ett av dem utmärker sig, och BusinessClasss har tittat lite närmare på det.

På JFK i New York öppnar ett nytt spännande hotell med namnet TWA Hotel Queens. Det är beläget i hjärtat av det ikoniska TWA Flight Center, en byggnad som många säkert känner igen från bilder och filmer. Hela området har genomgått en total förnyelse; det finns konferensfaciliteter, parkeringsplatser, affärer, restauranger och inte minst 512 hotellrum. Och allt detta är i anslutning med den mer operativa delen av flygplatsen med hjälp gångbroar.

Hotellrummen har fått en historisk "jet-age" känsla över dem med bland annat ett barskåp i valnötsträ. Det finns mycket mässing, klassiska designmöbler och inte minst en cool klassisk telefon som har byggts om så att den fungerar 2019. Rummen sägs vara extremt ljudisolerade, glaset i fönstren är 11,5 cm tjockt!

 

Hotellet är så pass nytt att inte finns med i vårat bokningssystem än. Men, ta gärna en titt på våra övriga hotell i New York.

Se gärna på bilderna och låt dig inspireras till ett litet stopp.  

 

More from BusinessClass.com