Hotellet Conrad i Algarve planerar unik matfestival

18. Aug 2017
by BusinessClass

I november är det en bra idé att förlägga sin sena höstsemester till Portugals algarvekust. Där arrangerar nämligen femstjärniga hotellet Conrad sin årliga matfestival T

he Culinary Extravaganza.

Eventet är planerat att gå av stapeln under tre dagar i november, och det inkluderar en mängd duktiga kockar med många Michelinstjärnor på axlarna, några av världens bästa vinkypare och bartenders. Värd för festivalen är stjärnkocken Heinz Beck. Man köper en biljett för de dagar man vill vara med - med start den 4 november och de följande tre dagarna.

The Conrad Algarve har redan etablerat sig som ett kulinariskt mekka på Portugals algarvekust. Här har Heinz Beck med restaurangen Gusto gjort destinationen till en av dom som världens foodies har på sina önskelistor. Första versionen av The Culinary Extravaganza genomfördes med stor succe förra året, och man beslutade att göra arrangementet till en årlig upplevelse för hotellets gäster.

I år kommer det finnas massor av aktiviteter: varför inte vara med på The Grand Opening Event med live musik, eller njuta av den stora BBQ Brunch och så kommer det finnas spännande saker som händer uppe på hotellets Roof Garden.

Ett pressmeddelande från hotellet berättar att dagarna kommer innehålla "allt vad hotellet kan erbjuda och vi kommer visa upp vad vi kan".

Så här ser dagarna ut;

4 november: Grand Opening Event inkluderande ett "Mixology Cocktail Experience" och en meny designad av Michelinkockar med tillhörande vinmeny. Musiken kommer från "Max Momentum Crew" och det kostar från 245 euro. 5 november: BBQ Brunch hos Dado Q för 95 euro. Senare på kvällen en eksklusiv middag med tillhörande viner på restaurangen Gusto för 245 euro. 6 november: Lunch på The Roof Garden Suite för 95 euro. Senare på kvällen den stora avslutningsmiddagen för 245 euro, Man rekommenderar förhandsbokningar.

Se bilder från hotellet och beställ ditt rum här - som alltid till marknadens bästa priser

More from BusinessClass.com