Här är Malaysia Airlines nya business class-säte

25. Mar 2016
by BusinessClass

Malaysia Airlines byter ut och uppgraderar sina business class-säten, och de första maskiner där man kan uppleva nya sätet är bolagets Airbus A330-300. Första avgången med nya säten ombord var i veckan på rutten från Kuala Lumpur till Sydney.

Det nya sätet har 111 centimeter fram till nästa säte, är 60 centimeter brett och kan läggas ner til horisontellt läge om man vill vila eller sova. Alla 27 business class-säten är ut till en gång eftersom man har konfigurerat kabinen i 1-2-1 och 1-2-2-uppställning. Vid sätet finns en ny 16-tums touch-screen TV, och bolaget berättar att man har förbättrat förvaringsmöjligheterna så att det finns mer plats för skor, handbagage och annat.

 

Det nya business class-sätet kan upplevas om man flyger med bolaget i en A330 mellan Kuala Lumpur och Australien, New Zeeland, Japan, Korea, Kina och Indien. Det är inte alla flyg som har sätet redan nu, men under 2016 har man bytt ut alla säten. Förutom de 27 platserne i business class finns det 263 economy-platser ombord.

More from BusinessClass.com