Här är British Airways nya First Class

17. Oct 2020
by BusinessClass

I samband med att British Airways har mottagit sin första leverans av den nya Boeing 777-300ER, har de också uppgraderat First Class – bland annat blir det äntligen möjligt att stänga dörren.

Strängt taget är deras nya First Class mer av en evolution av den befintliga produkten, som nu börjar bli något utdaterad. Till skillnad från resenärer i First Class, erbjuder British Airways Club Suite (Business Class) skjutdörrar som ger passagerarna mer avskildhet ombord. British Airways har Club Suite på sina Airbus A350 och vissa av deras Boeing B777. Så här ser Club Suite ut:

Hittills har alltså detta inte varit möjligt för resenärer i First Class. Men det blir det nu ändring på. Den nya produkten kommer först att finnas på den kommande B777-300ER, men även med all sannolikhet på de 18 beställda Boeing B777-9, om nu inte denna order ändras till följd av den turbulenta tiden flygindustrin är inne i. Den nya First Class produkten är som tidigare i en 1–2 -1 konfiguration, och förutom de nya dörrarna kan vi förmodligen förvänta oss några mindre förändringar runt sätet. Dessa detaljer har inte släppts ännu, men det handlar sannolikt om ytor, material osv. British Airways nya First Class:

More from BusinessClass.com