Hälsa och välmående på världens längsta flyglinje

31. Aug 2018
by Dag Christian Holm

  Långa flygrutter kan vara en påfrestning på kroppen och ska man vara uppe i luften närmare fyra femtedelar av ett dygn så blir det utmanande för både passagerare och de som jobbar ombord. Även en flygtur på 8 - 9 timmar kan vara påfrestande för resenären. Den 11:e oktober så lanserar Singapore Airlines världens längsta flyglinje mellan Singapore och New York. Resan tar svindlande 18 timmar och 45 minuter. För att se till att de som är ombord får en så behaglig resa som möjligt har Singapore Airlines inlett ett samarbete med de ansedda Canyon Ranch. Det innebär bland annat speciellt framtagna rätter som motverkar jetlag, ett anpassat sömnprogram och träningsprogram. Allt speciellt framtaget för världens längsta flight. Canyon Ranch är av många kallat för världens främsta företag inom wellness. De har korats som världens bästa SPA, har fått utmärkelsen «Best Luxury Spas in the World» av Condé Nast 11 gånger, har egna SPA-avdelningar på Canard Cruise Line, Ocenia Cruises, Regent Seven Seas Cruises och Celebrity Cruises.

  Följande program har utvecklats för världens längsta flight:

  • Wellness Cuisines

  • – rätte framtagna av Canyon Ranch kockar och nutritionister. Bland annet ceviche med vilda räkor, ekologisk kyckling med zucchinipasta och citronkaka med blåbär.

  • Rest and Relaxation

  • – sovprogram som hjälper passagerare till bättre sömn och vila ombord samt anpassad belysning som leder till en bättre sömn och avkoppling.

  • Guided Stretching Exercises

  • – personligt träningsprogram som utvecklats av Canyon Ranchs sjukgymnaster och finns tillgängligt i underhållningssystemet ombord.

Singapore Airlines är världens första flygbolag att använda en Airbus 350-900ULR. På världens längsta flyglinje mellan Singapore och New York kommer det nya flygplanet endast att ha 67 platser i affärsklass och 94 platser i premium ekonomi.

 

More from BusinessClass.com