Gillar du Manchester United? Så bo på det här hotellet!

19. Aug 2016
by BusinessClass

För att fira starten av nya säsongen av Premier League presenterar Hotel Football Old Trafford ett nytt exklusivt paket för dig som vill ha en unik upplevelse.

Hotellet ägs för övrigt av fotbollslegenderna Gary Neville och Ryan Giggs - bägge två några av klubbens mest kända profiler genom åren.

Om du vill ha en unik upplevelse, boka in dig på hotellet genom oss, och boka sedan direkt hos hotellet det exklusiva paketet som består av en champagne-välkomstdrink, fyrarättersmiddag, fotbollsquiz och ofta ett möte eller en liten frågestund med en av klubbens tidigare spelare. Det här är före matchen. Själva biljetten till matchen är inte inkluderat i priset.

Efter matchen fortsätter den speciella dagen uppe på Heaven, hotellets bar på taket. Här bjuds på något att dricka, en DJ spelar och så kan man njuta av den fina utsikten över Old Trafford och staden. Hotellet skriver i ett pressmeddelande att "det här är den perfekta dagen för alla Manchester United-fans. Före matchen får man inte bara en god måltid men också en professionel gissning på hur dagens match kommer gå, och kanske vilka detaljer man ska hålla koll på, olika spelares dagsform och så vidare. Efter matchen kan man avrunda med fotbollssnack med likasinnade".

Hotellet kan du boka här i vår hotellsektion. Ett dubbelrum med frukost kostar från omkring 1300:-.

More from BusinessClass.com