Gå på virtuell upptäcktsresa inuti Qatar Airways lyxiga privatflyg

25. Jan 2017
by BusinessClass

Qatar Airways har precis presenterat en ny sajt där du kan uppleva hur det känns att vara ombord på ett av bolagets lyxiga privatflyg.

Dotterföretaget Qatar Executive har funnits sedan 2009 och är i dag en av de ledande aktörerna inom det segment av flygbranschen som erbjuder privatflyg. Kunderna är en exklusiv skara av företagsledare, världskändisar och andra som har råd att betala vad det kostar.

Nya sajten 

www.qatarexec.com.qa

 ger dig möjlighet att titta in i kabinerna på de fyra olika flygyper man erbjuder: Global 5000, Global XRS, Challenger 605 och inte minst kan du se hur det ser ut inuti marknadens just nu snabbaste affärsjet Gulfstream G650ER som har en räckvidd på hela 13.000 kilometer och en topphastighet på imponerande 982 km/h. Det du kan uppleva är både en virtuell rundvisning och möjlighet för att titta dig omkring i 360 grader. Om du känner dig hugad kan du också se vilka flyg som är lediga och om du kan beställa en privat avgång från kanske Stockholm, Umeå eller Bangkok redan i morgon. Qatar Executive har elva flyg i den privata flygflottan: fyra Global 5000s, ett Global XRS, tre Challenger 605s och tre funklande nya Gulfstream G650ER. Ettore Rodaro har titeln Qatar Executive Vice President och han kommenterar nya sajten så här: "Den nya sajten gör det möjligt att kunna boka sitt eget flyg när man vill och vart som helst i världen. Det fungerar också bra på mobilen och kunden har alla möjligheter att skräddarsy sin resa - vi kan stå till tjänst med det mesta". Om du vill titta in på sajten:

www.qatarexec.com.qa

More from BusinessClass.com