Four Seasons Resort Dubai vid Jumeirah Beach öppnar på taket igen

30. Sep 2016
by BusinessClass

Mercury Lounge, en av Dubais finaste takbarer, har öppnat igen på Four Seasons Resort Dubai som ligger vid Jumeirah Beach. Baren och restaurangen har varit stängda över sommaren. Det man har gjort är att byta ut en hel del möbler, det har tillkommit fler privata hörn for ostörda romantiska middagar men också fler öppna ytor där större grupper kan sitta tillsammans. Man har bibehållt den ursprungliga designen med de traditionella tornen och de fem privata middagsrummen (majliser) där det mest populära rummet är Sky Fall, som erbjuder en superb utsikt över hela Dubai, The Palm og golfens vatten nedanför.

Mercury Lounge på Four Seasons Resort Dubai vid Jumeirah Beach Takbaren passar på att fornya sin meny också, och satsar på ett koncept med inspiration från Medelhavets olika kök - från Spanien, Italien och Libanon. Köket är öppet från 18 till 23:30 varje dag, och man har delat in menyn i åtta delar: kallskuret, smårätter, sallader, från havet, från jorden, pasta & risotto, snacks och slutligen sötsaker.  

Mercury Lounge har fått nya rätter på menyn

Låt oss titta på vad man kan beställa. Hur låter det med kibbeh (friterad bulgur) fylld med gåslever, rosmarin och hallon, bläckfiskcarpaccio med fänkål och rädisa, räkor som på Sicilien med hasselnötter och ricottaost, små bakelser med blåbär och salt karamellsås, tonfisktartar, ravioli med oxkött och jordärtskocka...och mycket annat. Spännande! Om man kommer för sent för att äta, kan man fortfarande beställa en tallrik med små munsbitar fram till klockan ett på natten.

Om du vill uppleva de kulinariska äventyren på den nya takterassen (eller bara vill ha ett bra hotell i Dubai till ett bra pris) kan du beställa din vistelse i Dubai här.

 

More from BusinessClass.com